Pavasaris nenumaldomai veržiasi į mūsų gyvenimą, tad naujame numeryje mes atsisveikiname su žiema ir godžiai geriame ilgėjančias dienas, skambų ir skaidrų pavasarėjantį orą. Valgome ir sportuojame.
Trenerė Jolanta Verseckaitė papasakos, ką valgo ji pati, kad išlaikytų tobulas formas, o sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Alina Kožajeva pateiks mitybos rekomendacijų sportuojantiems – ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams. Su charizmatiškuoju profesoriumi, maisto istoriku Rimvydu Laužiku…
Pavasaris nenumaldomai veržiasi į mūsų gyvenimą, tad naujame numeryje mes atsisveikiname su žiema ir godžiai geriame ilgėjančias dienas, skambų ir skaidrų pavasarėjantį orą. Valgome ir sportuojame.
Trenerė Jolanta Verseckaitė papasakos, ką valgo ji pati, kad išlaikytų tobulas formas, o sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Alina Kožajeva pateiks mitybos rekomendacijų sportuojantiems – ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams. Su charizmatiškuoju profesoriumi, maisto istoriku Rimvydu Laužiku išsiaiškinsime, kodėl mes esame Homo sapiens sapiens gastronomicus.
Gaminsime iš kruopų, vištienos, daržovių, net kepsime spurgas ir varškėčius su batatais. Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studijos" šeimininkas, pakvies mus prie gausaus itališko stalo, o su „VMG Akademijos" patarimais jūsų maistas į darbą bus nuneštas saugiai ir estetiškai. Kartu su konditerijos profesionale Valerija Livanova išsiaiškinsime visas morengų kepimo paslaptis. Taip pat pakviesime jus ir į keksų karalystę. Yra į ką pasižvalgyti, o tarp daugiau nei 140 išbandytų receptų tikrai rasite tą savo vienintelį...
Pavasaris nenumaldomai veržiasi į mūsų gyvenimą, tad naujame numeryje mes atsisveikiname su žiema ir godžiai geriame ilgėjančias dienas, skambų ir skaidrų pavasarėjantį orą. Valgome ir sportuojame.
Trenerė Jolanta Verseckaitė papasakos, ką valgo ji pati, kad išlaikytų tobulas formas, o sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Alina Kožajeva pateiks mitybos rekomendacijų sportuojantiems – ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams. Su charizmatiškuoju profesoriumi, maisto istoriku Rimvydu Laužiku išsiaiškinsime, kodėl mes esame Homo sapiens sapiens gastronomicus.
Gaminsime iš kruopų, vištienos, daržovių, net kepsime spurgas ir varškėčius su batatais. Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studijos" šeimininkas, pakvies mus prie gausaus itališko stalo, o su „VMG Akademijos" patarimais jūsų maistas į darbą bus nuneštas saugiai ir estetiškai. Kartu su konditerijos profesionale Valerija Livanova išsiaiškinsime visas morengų kepimo paslaptis. Taip pat pakviesime jus ir į keksų karalystę. Yra į ką pasižvalgyti, o tarp daugiau nei 140 išbandytų receptų tikrai rasite tą savo vienintelį...
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai